30 -3443

  پفک       پفک تا ۹ برابر وزنش، آب جذب می‌کند، پس معده کودکان را پر کرده و سبب بی‌اشتهایی آنها می‌شود!در نتیجه کودک به کمخونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش مو دچار می‌شود!  

30 -3443

سویا؛ تقلبی بزرگ در تولید مواد غذایی جهانی – بخش دوم   خلاصه ای از خطرات سویا : – دانه ها و محصولات سویا حاوی میزان فراوانی از اسید فیتیک هستند، که مانع جذب کلسیم، منیزیم، مس، آهن و روی می ...

30 -3443

درمان عفونت گوش :   پوست یک حبه سیر را بکنید و جلوی سوراخ گوش قراردهید تا درد و عفونت در عرض چند دقیقه از بین برود.این روش برای بهبود سردرد و کاهش دمای بدن نیز بسیار عالیه

30 -3443

کوتاه ولی کاربردی: تقویت تخمدان ها   دم کرده پنجاه گرم از گل و برگ گیاه فراسیون سفید (افنان سر) در یک لیتر آب ۳ تا ۶ فنجان در روز بنوشد تخمدانها تقویت می کند و تصفیه کننده خون و ملین می باشد.

30 -3443

برخی شوینده های مفید سنتی   سدر: شستشو با پودر این گیاه به ویژه برای افرادی که پوست و موی چرب دارند توصیه می شود این ترکیب اثرات ضد عفونی کنندگی و پاک کنندگی قوی دارد. ختمی: قسمتهای مختلف ...

30 مهر 1396

چگونه می توان نوع مزاج خود را تشخیص داد؟     مقدمه:تمامی جنبه های زندگی ما تحت تاثیر طبیعت بدنمان قرار دارد، نوع غذایی که می خوریم می تواند تاثیرات بسیار مهمی بر تمامی اعضای بدن ما از مغز و ...

30 -3443

اﻫﻤﻴﺖ_خواب_و_تاثير_بر_سلامتی ساعت 9 تا 11 شب:زمانی است برای از بین بردن مواد سمی و غیر ضروری که این عملیات توسط آنتی اکسیدان ها انجام میشود.در این ساعت بهتر است بدن در حال آرامش باشد.ساعت 11 تا 1 ...

13 شهریور 1396

به زودی...

13 شهریور 1396

به زودی...

13 شهریور 1396

به زودی...

13 شهریور 1396

جهت تبلیغات به آدرس زیر مراجعه کنید.    ( مطلب تماس با ما در k2 )

تغذیه

سویا2

سویا؛ تقلبی بزرگ در تولید مواد غذایی جهانی – بخش دوم

خلاصه ای از خطرات سویا :

– دانه ها و محصولات سویا حاوی میزان فراوانی از اسید فیتیک هستند، که مانع جذب کلسیم، منیزیم، مس، آهن و روی می شوند؛

– خیس کردن و در نم خواباندن، جوانه زدن و طبخ طولانی با حرارت ملایم هم در خنثی کردن اسید فیتیک بی تأثیر می باشد؛

– به اثبات رسیده که رژیمهای غذایی حاوی اسید فیتیک رشد و نمو کودکان را دچار اختلال می کند؛

– مهار کننده های تریپسین موجود در سویا مانع عملکرد این آنزیم در هضم و تفکیک پروتئین ها می شود و متعاقباً اختلالاتی در عملکرد لوزالمعده ایجاد می کند؛

– آزمایشات انجام شده روی حیوانات تغذیه شده توسط مواد غذایی حاوی مهار کننده های تریپسین، حاکی از رشد نا مطلوب وبازمانده آنها می باشد؛

– فیتو استروژنهای حاضر در سویا مانع عملکرد غدد داخلی می شوند، یعنی عملکرد غدد موظف به ترشح هورمونها را دچار اختلال کرده و باعث نازایی و بروز سرطان سینه در خانمهای بالغ می شود؛

– هیپو تیروئیدیزم و سرطان تیروئید نیز از ارمغان های فیتو استروژنهای حاضر در سویا می باشند؛

– سویا در کودکان موجب بروز امراض خود ایمنی (آتو ایمونی) تیروئید می شود؛

– توسط آزمایشات متعدد به اثبات رسیده که مصرف سویا باعث افزایش نیاز بدن انسان به ویتامین های (دی و ب ۱۲) می شود؛

– در اغلب فرآورده های سویا MSG یا اسید گلوت آماتیک آزاد که یک سمّ بسیار قوی (نئوروتوکسین) است، یافت می شود که در پروسه تولید کارخانه ای این محصولات تشکیل می شود. در خیلی موارد از این محصول MSG بعنوان افزودنی استفاده می شود؛

– خیلی از غذاهای مبتنی بر سویا مملو از میزان بسیار بالایی از آلومینیوم سمّی هستند، که آثار نا مطلوبی بر سیستم عصبی داشته و با بروز آلزهایمر در ارتباط مستقیم می باشد.

تغذیه نوزادان با سویا عیناً مساوی با تجویز قرصهای ضد بارداری برای آنهاست

طی مشاهدات بیشماری به این نتیجه دستیابی شده که میزان استروژن موجود در بدن نوزادان تغذیه شده با شیرسویا از ۱۳۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ برابر بیشتر از نوزادان تغذیه شده با شیر مادر می باشد؛ یعنی اینکه آنها بطور روزمرّه مورد تهاجم چیزی معادل ۴ تا ۵ قرص ضد بارداری در روز هستند.

– ) تأخیر در بلوغ فیزیکی پسران، عدم رشد مناسب دستگاه تناسلی آنها؛

– ) بلوغ فیزیکی زودرس دختران و علائم واضح آن مثل رشد مو بر روی دستگاه تناسلی در سن هشت سالگی، در برخی موارد حتی در سن سه سالگی با این علائم مواجه میشویم؛

– ) در هر دو مورد غیر عادّی فوق تغذیه با سویا و قرار گرفتن در معرض ” استروژنهای زیست محیطی ” دخیل هستند، استروژنهایی مثل PCB بی فنیل پلی کلرورات و DDE دی کلرودی فنیل دی کلرو اتیلن که حاصل تنزّل و تخریب DDT میباشد

مواد غذایی مدرن تهیه شده با سویا نسبت به غذاهای چین قدیم بسیار متفاوت هستند، اغلب آنها با پروتئین ایزوله سویاSPI تهیه می شوند و آن پودری است حاوی پروتئین که توسط یک پروسه صنعتی از زباله ها و زیر محصول‌های کارخانه روغن کشی سویا استخراج می شود. کمپانی های چند ملّیتی سویا با تحمل هزینه های چند میلیارد دلاری و صرف ۳۰ سال وقت موفق به بدست آوردن SPI شده اند.

– تغذیه موشها با SPI باعث بروز کمبود خیلی از عناصر لازم برای زندگی در آنها شد، مطالعات بسیاری کمبود ویتامین ب و روی در ارگانیزم انسان را در رابطه با تغذیه با سویا به اثبات رسانده اند.

– SPI در آمریکا بعنوان افزودنی در اغلب مواد غذایی یافت می شود، ولی هرگز از جانب FDA به آن مهر GRAS به معنی “سالم و مطمئن” تعلّق نگرفته، تنها برای استفاده در کارخانجات کارتن سازی بعنوان چسب کارتن موفق به دریافت مهر GRAS شده. در طی پروسه فرآوری محصولات سویا سموم زیادی تشکیل می شوند از جمله نیتراتها که سرطان زا هستند و سمّی به نام LYSIN ALANIN که حضور همین سمّ عامل اصلی عدم اعطای مهرGRAS از جانب FDA به SPI بعنوان افزودنی در مواد غذایی می باشد.

سویا1

 

سویا؛ تقلبی بزرگ در تولید مواد غذایی جهانی – بخش اول

 

سویا، ماده ای که تلاش می کنند به زور ما را به آن وابسته کنند.

  

مقاله ای که در پیش روی شماست و برای اولین بار در سایت ها و رسانه های کشورمان منتشر می شود ترجمۀ چندین مقاله و کتاب معتبر اروپایی و آمریکایی است که بسیاری از مراجع (رفرنسهای) این مقالات فقط در مراکز علمی و دانشگاهی جهان منتشر شده و در دسترس عموم مردم نمی باشد. ما از هر گونه دخل و تصرف علمی در محتوای این مقالات پرهیز کرده و فقط آن را ترجمه و ویرایش ادبی نموده ایم: تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل که عاقل را اشارتی کافی است.

سویا یک گیاه علفی یکساله و از خانواده بقولات (رده باقلائیان و حبوبات) است که به صورت وحشی در طبیعت یافت نمی شود و تنها گونه ای که می توان با قرابت زیاد بدان در طبیعت پیدا کرد (Glycine soja) است؛ که در پهنه بسیار گسترده ای در چین و ژاپن به طور خود رو یافت می شود.

تا چند دهه پیش از سویا بعنوان یک ماده غذایی یاد نمیشد حتی در فرهنگ غذایی چین نیز در دوره سلطنت خاندان CHO OHO ( 246-1134 قبل از میلاد مسیح ) سویا بعنوان یکی از پنج گونه دانه مقدس تلقی میشده و کاراکتر های معرّف ( پیتّو گرام ) هر یک از این پنج گونه که در دوران ما قبل سلطنت تهیه شده بیانگر اینست که سویا یک ماده غذایی نیست. بدین صورت که گندم، برنج، جو، و ارزن به صورت گیاهی با ریشه و ساقه و میوه ارائه شده و در حالیکه سویا فقط با ریشه و ساقه سبز نقاشی شده. از این گیاه فقط جهت چرخش کشت با سایر گیاهان یاد شده، ظاهراً بر این عقیده بودند که این حرکت باعث غنی شدن خاک با ازت می شده است.

از سویا بعنوان غذا پس از کشف تکنیک تخمیر و سپس با مورد استفاده قرار گرفتن سولفات کلسیم و سولفات منیزیم بعنوان پنیر مایه در قرن دوم پس از میلاد مسیح می توان یاد کرد.

در چند دهه اخیر ورود سویای ” GMO ” به بازارهای جهانی توسط کمپانی های چند ملیتی به سر کردگی MONSANTO و CARGILL و …. صورت گرفته که با حمایت بی چون و چرا دولت آمریکا مواجه بوده و عواقب مخرب بسیار هولناکی برای آن دسته از کشورهایی که مبادرت به کشت انبوه آن کرده بودند به بار داشته. علیرغم تمامی آثار سوء وارده به اقتصاد آن کشورها دستگاه های تبلیغاتی کمپانی های یاد شده همواره در جهت فریب مصرف کننده ها فعّال بوده و آماده اعمال سیاست خود در راستای تحریف حقایق و نتایج تحقیقات گروه های غیر وابسته می باشند. بد نیست بدانیم که فقط در آمریکا اتحادیه تولید کنندگان سویا سالانه مبلغ ۸۰ میلیون دلار برای استحکام موقعیت سویا در بازار آمریکا و افزایش حضور آن در فرآورده‌های غذایی در بازارهای خارجی اختصاص می دهد؛ این در حالیست که شرکت های خصوصی تولید کننده سویا نظیر Archer Daniels Midland خود به تنهایی سالانه ۹ میلیون دلار هزینه تبلیغاتی دارند.

بسته بندی های زیبا و فریب دهنده، تنوع در عرضه، بمباران تبلیغاتی، استراتژی بازاریابی مبتنی بر تأکید بر فوائد و خواص سویا برای انسان از عوامل رشد فزاینده مصرف این محصول به حساب می آیند. در کشور کانادا مصرف شیر سویا برای کودکان علیرغم اینکه قیمت آن دو برابر قیمت شیر گاو است رو به افزایش میباشد. کارخانجات تولید شیر سویا در جهان سوم پا گرفته و رو به رشد است، بعنوان مثال در کنیا (KENYA) آماده بهره برداری است، در کشور چین در جائیکه سویا در واقع غذای قشر فقیر جامعه بشمار میرود و مردم خواهان گوشت هستند نه مشتقات سویا، دولت آن کشور تصمیم گرفته که از کارخانجات تبدیل سویا به پنیر و شیر نظیر روش آمریکایی استفاده کند.

کمپانی های چند ملّیتی با استفاده از فن آوری های مدرن موفق به ایزوله کردن پروتئین های سویا از زیر محصولهای آن شده اند. پروتئینهای کم چرب آن را که بسیار بد بو و متعفن میباشند با استفاده از معطر کننده ها، نگهدارنده ها، امولسیونها، مواد شیرین کننده و مواد غذایی مصنوعی کاخانه ای به یک محصول معجزه آسای دوره NEW AGE تبدیل و مناسب بازار کرده اند و بدین ترتیب جوجه اردک زشت را بجای قوی با وقار به مردم تحمیل می کنند.

در گذشته محصولات حاوی پروتئین سویا بعنوان جایگزین گوشت به مردم ارائه می شدند، که با پاسخ مثبت مصرف کنندگان مواجه نشد، بنا به گفته یکی از سخنگویان کمپانی های این صنعت، سویا میبایستی به جهت خصوصیات برجسته کیفی و پیشگیری کننده از مریضی ها در بین قشرهای مرفه جامعه به فروش برود؛ و جانشین گوشت و شیر برای نسل جدید گیاه خواران بشود. از اینرو بخش تبلیغاتی صنعت سویا در راستای معرفی خواص عالی پزشکی سویا به حرکت افتاد.

مطالب زیر خلاف هر آنچه در تبلیغات ارائه می شود را با ذکر منابع علمی و پژوهشی به خدمت خوانندگان تقدیم می کند:

سویا علاوه بر اینکه از پروتئینهای کامل و آهن و روی برخوردار نیست، حاوی ترکیباتی است که مانع از جذب پروتئین، آهن و روی از منابع غذایی دیگر می شود. مواد غذایی حاوی سویا باعث افزایش نیاز بدن انسان به ویتامینهای (دی و ب ۱۲) می شود که نقشی اساسی برای رشد و نمو ایفا می کنند.

مواد فعال ضد تیروئیدی که به وفور در سویا یافت می شوند، باعث خستگی و بروز مشکلات ذهنی می شوند. اخیراً نتایج تحقیقات، حاکی از دخیل بودن فیتو استروژن های موجود در سویا در بروز آلزهایمر و کهولت زودرس مغز می باشند. تمام غذاهای مدرن مبتنی بر سویا حاوی ( MSG – گلوت آمات سدیم ) هستند که عامل اصلی بروز مشکلات عصبی و رفتارهای خشونت آمیز است. کمپانی های چند ملیتی سویا برای توجیه وبالا بردن فروش سویا می گویند : ” می بایست حتی المقدور غذاهای کودکان بری از حضور هر گونه چربی باشد “، چرا که پروتئینهای متعفن سویا از چربی خیلی کمی برخوردارند و از این عامل بعنوان تبلیغات علمی سوء استفاده فراوانی کرده اند. چربی‌ها حاوی مواد غذایی زیادی هستند که بسیار حائز اهمیّت در رشد و نمو کودکان هستند و مشارکت فعّالانه‌ای در عملکرد صحیح مغز و سیستم عصبی دارند.

بنا به گفته Daniel Doerge که یکی از دانشمندان و محققین با تجربه در رابطه با سویا و شاغل در FDA است، اغلب سوالهای متخصصین در رابطه با شک و شبهه های آنها درسالم بودن سویا و خطرات آن بر سلامت انسان از جانب FDA بدون پاسخ می ماند.

در اکتبر سال ۲۰۰۰ ، FDA طی بیانیه ای اظهار داشت که سویا میتواند میزان کلسترول و خطر امراض قلبی را کاهش بدهد. ولی دو تن از متخصصین همان ساختار دولتی، Daniel Doerge و Daniel Sheehan با این نظریه مخالفت کردند و خواهان متوقف کردن چاپ و نشر بیانیه فوق شدند. نگرانی آنها مرتبط با مواد شیمیایی است که در پی مراحل مختلف فرآوری شیر سویا و پنیر سویا و….. در کارخانجات وارد محصول نهایی می شوند، از جمله ماده شیمیایی که مشابه استروژن بوده و با استفاده روزانه دو لیوان از شیر سویا به مدّت یک ماه مقدار کافی از آن مادّه در بدن ذخیره می شود تا سیستم پریودی (قاعدگی) بانوان را مختل سازد.

ترویج و ارتقای سویا بعنوان یک غذای سالم و صرف نظر کردن از اشاعه مضرّات آن به منزله جنایتی است بر بشریت

تراریخته ذرت

هشداری جدی به مصرف کنندگان ذرت

 

تراریخته ها

ذرّت

مقاله ای که در پیش روی شماست، ترجمۀ چندین مقاله و کتاب معتبر اروپایی و آمریکایی است که برخی از مراجع (رفرنسهای) این مقالات فقط در مراکز علمی و دانشگاهی جهان منتشر شده و در دسترس عموم مردم نمی باشد. ما از هر گونه دخل و تصرف علمی در محتوای این مقالات پرهیز کرده و فقط آن را ترجمه و ویرایش ادبی نموده ایم: تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل که عاقل را اشارتی کافی است.

ذرّت (Zea Mais ) در سال ۱۴۹۲میلادی توسط کریستوف کلمب در آمریکای لاتین کشف شد ، کشت آن ابتدا در اسپانیا سپس در تمام اروپا و شمال آفریقا ، خاورمیانه ،چین و هندوستان رایج شد . استفاده غذایی آن در رژیمهای غذایی منحصر به ذرّت که با فقراسیدهای آمینه تریپتوفان و لوسین همراه بود باعث بروز بیماری پلاگر میشد ، این بیماری همراه با اسهال ،درماتیت و زوال عقلی بود و در صورت عدم معالجه به مرگ نیز منجر میشد ، از آنجائیکه هنوز به عامل بیماری آشنا نبودند ، موارد بسیاری از اپیدمی پلاگر در آمریکا و اروپا را شاهد بودیم.

 

این ویروس که هنوز ناشناخته بودبرای اوّلین بار در آمریکا کشف شد که به احتمال زیاد مربوط به استفاده از علف کش Glifosate مورد استفاده در کشت ذرّت و سویای جی ام او می باشد.

آقای (Don Huber) متخصص پاتولوژی گیاهی دانشگاه (Purdue University) و همچنین مسئول هماهنگی ملّی امراض گیاهی در دیپارتمنت کشاورزی آمریکا ((Npdrs)) در طی تستهای آزمایشگاهی غذاهای دامی که بر مبنی آردهای ذرّت و سویا Roundup Ready دستکاری ژنتیکی شده جهت مقاوم شدن به علف کش حاوی Glifosat تهیه شده بودند ، با تراکم بالایی از ارگانیزمهای میکرو قارچی به فرم ویروس روبرو شد که قابلیت تولید مثل در آن محیط را نیز دارا بودند. این عامل بیماری زا در معده و نطفه خوکها و گاوهایی که با خوراک دامی فوق تغذیه شده بودند یافت میشد ؛ در برخی از موارد باعث بروز نازایی بیش از ۲۰% و سقط جنین خود به خود بالای ۴۵% میشد. آقای(Don Huber) از دیپارتمنت کشاورزی آمریکا تقاضا کرد تا اینکه از آثار مخرّب این ارگانیزم جدید بر روی گیاهان ،سلامت حیوانات و انسان جلوگیری کند و در نهایت مانع از سقوط کشاورزی آمریکا و صادرات ذرّت و سویا بگردد . به نظر وی شواهد و مدارک زیادی وجود داشتند که رشد و نمو عامل عفونی را مرتبط با استفاده بیش از حد Glifosat در کشت محصولات جی ام او مثل سویا ، ذرّت ، کلزا ، پنبه و یونجه بدانند.

tararikhteh--1

شرکت (Epicyte) در سن دیه گو ذرّتی ساخته که به آن نام ذرّت اسپرم کش یا ضد بارداری داده اند

آقای (Robin McKie) در تاریخ ۹/۹/۲۰۰۱ در مجلّه گاردین مقاله ای با تیتر “ذرّت دستکاری ژنتیکی شده برای ممانعت از تولید مثل انسان” ارائه میکند ؛ دانشمندان موفق به خلق جی ام او نهایی شدند که ذرّت ضد بارداری نام گذاری شده است. کشت ذرّت قادر خواهد بود در آینده از افزایش جمعیت جهان جلوگیری کند .محققین شرکت بیو تکنولوژی Epicyteدر سن دیه گو یک گروه آنتی بادی انسان را کشف کردند که به اسپرم های انسان حمله ور میشود. در واقع با ایزوله کردن ژنهای تنظیم کننده آنتی بادی ها و وارد کردن آنها در گیاه ذرّت ، شرکت اپیسیت کارخانجات نانوی ضد بارداری را در قالب محصولات کشاورزی ارائه میکرد. به گفته آقایMitch Hein رئیس شرکت اپیسیت ،آنها یک گلخانه بزرگ از گیاهان ذرّت که آنتی بادی های اسپرم کش تولید میکنند در اختیار دارند، و قطعاً از کشت آن در نزدیکی سایر مزارع ذرّت جلوگیری خواهند کرد .ولی در باره رانش ژنتیکی به معنای انتقال گرده NDT از گیاه به گیاه ، از مزرعه به مزرعه و از مادّه غذایی به مادّه غذایی دیگر که هر محقق در زمینه مواد غذایی بدان واقف است شرکت (Epicyte) سکوت اختیار کرده.

شرکت(Epicyte)در سال ۲۰۰۴ میلادی توسط (Biolex) که یک شرکت بیو تکنولوژی در شمال کارولاین بود خریداری شد . در سال ۲۰۱۲ میلادی   Biolex قبل از اعلام ورشکستگی برخی از فن آوری های بیو تک خود را به شرکت داروسازی هلندی به نام سین تون (Synthon) فروخت ؛ لازم به اشاره است که شرکت سین تون مشهور است به تولید ( Paxil) که عامل ناهنجاری های مادرزادی است .

از ذرّت اسپرم کش چه خبر ؟

این نوع ذرّت قطعاً تا کنون درخیلی از نقاط جهان رخنه کرده ، کشور روسیه در آپریل ۲۰۱۴ اعلام کرد که ورود هرگونه محصول غذایی (جی ام او) را به این کشور ممنوع خواهد کرد ،کشور چین هم در جولای۲۰۱۴ همین ممانعت را اعمال کرد که طبیعتاً شامل ذرّت اسپرم کش نیز میشود . در آمریکا قسمت اعظم فعّالان بر علیه (جی ام او) معتقدند که کافیست محصولات (جی ام او) به برچسب هشدار دهنده مجهز باشند و امیدوارند که مصرف کنندگان با این آگاهی روزی موفق به انقلاب شده و(Monsanto e Dow) را به زانو در آورند . از سوی دیگر آقای (Druker) وکیل(Alliance for Bio-Integrity) به اتفاق گروهی از دانشمندان، مذهبیون و مصرف کنندگان در سال ۱۹۹۸میلادی برعلیه((FDA) food and drug administration ) شکایت کردند و خواستار انجام تستهای امنیتی و لزوم استفاده از برچسبهای هشدار دهنده برای محصولات (جی ام او) شدند .بنا به اظهارات ایشان : ” اگر حقایق در باره نتایج تحقیقات دانشمندان گفته میشد ، هیچ محصول (جی ام او) در سالهای ۹۲/۹۵ میلادی وارد بازار آمریکا نمیشد که بعد به اروپا و سایر نقاط جهان سرایت کند و بدین ترتیب جهانیان در معرض چنین خطر مهیبی قرار نمیگرفتند ، در واقع با این حال میتوان از نسل کشی قانونی شده سخن به میان آورد ” .

باید گفت که شرکتهای چند ملّیتی با تقلیل گرایی غیر علمی تکنولوژی جی ام او،در طی سی سال گذشته با تغییر قسمتی از DNA موجودات زنده و بهم ریختن تعادل فیزیولوژیکی آنها (که به هیچ وجه مورد تأیید دانشمندان نیست)، مردم را با عواقب شوم و غیر قابل پبش بینی دست به گریبان کرده اند.

armageddon 1

– نتایج تحقیقات پنج ساله دکتر (Manuela Malatesta) از بروز اختلالات در کبد ، کلیه ها و بیضه های موشهای آزمایشگاه خبر میدهدو آنرا ناشی از تغذیه مواد غذایی (جی ام او)میداند ودر تائید نتایج حاصله توسط سایر محققیقن آنرا موجب خطرات جدی برای سلامتی بشمار میآورد.

– چندی پیش پروفسور (Prof. Jurgen Zentek) به اثبات رساند که نسلهای بعدی موشهای تغذیه شده با مواد غذایی (جی ام او) قابلیت تولید مثل را بنحو معنی داری از دست میدهند و عقیم میشوند.

– نتایج تحقیقات National Research Institute for Nutrition in Food ازاختلالات در سیستم ایمنی بدن انسان و تغییر ۴۳ پروتئین مهم من جمله (Gamma-Zeina allergenicae) در ذرّت (Mon 810) اطلاع میدهد، این اختلالات در موشهای در حال رشد و موشهای پیر شدیدترند، این خود نمایانگر خطرات بیشتری است که اقشار ضعیف جامعه (کودکان و سالمندان ) باآنها مواجهند.

– تحقیقات (Gilles Eric Seralini) عواقب استفاده از علف کش (Roundup) راندآپ و محصول (جی ام او) ذرّت (NK603) وتناسبهای متفاوت آنها (هر دو محصول شرکت مون سنتو میباشند) را بر روی موشها نشان داد. در پی آن چنین نتیجه گیری کرد که اوّلاً محصولات (جی ام او) که در سطح وسیعی کشت میشوند صرفاً برای بالا بردن مقاومت آنها به علف کش(Roundup) دستکاری ژنتیکی شده اند، ثانیاً تغذیه با مواد غذایی بر پایه (جی ام او) عواقب شومی در بر خواهد داشت. تماس با ارگانیزمهای تغیر ژنتیکی یافته تا ۶۵% امکان ابتلاء به نکروز کبدی، سرطان و اختلالات جدی کلیوی افزایش میدهد؛ صرفنظر از آمار بالای موشهای به هلاکت رسیده، فقط یکسال از مصرف مواد غذایی بر پایه (جی ام او) میگذشت که شاهد اوّلین تلفات در موشهای مورد مطالعه بودند. پائینترین دوز (Roundup) راندآپ باعث افزایش سرطان پستان در موشهای مؤنث میشد(عکس ها). محققان Roundup را بعنوان مختل کننده غدد درون ریز میدانند و همین موضوع باعث برهم ریختن سلامت موشها شده بود. به عقیده Gilles Eric Seralini خطرات ناشی از
(جی ام او) که سلامتی انسان را تهدید میکنند به همین اندازه جدّی و واقعی هستند .

در ۱۹ ماه می سال ۲۰۰۹ میلادی آکادمی پزشکی محیط زیست آمریکا ((AAEM(The American Academy of Environmental Medicine) به ریاست خانم (Jennifer Armstrong, President of AAEM,) طی بخشنامه ای خطاب به تمامی پزشکان از آنها خواست که ضمن آموزش به مریضان خود، انجمنهای پزشکی و مردم عادی، از آنها بخواهند که حتی المقدور از استفاده از محصولات (جی ام او) پرهیز کنند؛ و کلاً با تهیه و توزیع اعلامیه های آموزشی مردم را از خطر محصولات غذایی (جی ام او) برای سلامتی انسان آگاه سازند.

بیولوژیست مشهور جهان آقای (Pushpa M. Bhargava) پس از مطالعات زیاد در باره نتایج تحقیقات مربوط به ذرّت و محصولات (جی ام او) ، به این نتیجه میرسد که استفاده از این محصولات سهم معنی داری در به زوال کشاندن جمعیت دنیا دارند.

The-Ultimate-Killing-Machine-GMOs

مواد غذایی که برای تولید سم طراحی شده اند

در مورد گیاهان ذرّت و پنبه شرکتهای چند ملّیتی بیو تکنو لوژی با وارد کردن یکی از ژنهای
Bacillus thuringiensis به DNA آنها باعث تولید سمومی از جانب گیاه میشود که خاصیت آفت کشی دارد؛ هنگامیکه حشرات برای تغذیه به گیاه حمله میکنند سمّی که در تک تک سلّولهای این گیاهان وجود دارد مستقیماً وارد معده آنان شده و آنها را از پا در میآورد. به گفته شرکتهای بیو تک سمّ مورد نظر همان (Bt) است که در کشاورزی ارگانیک بصورت اسپری برای کنترل طبیعی حشرات استفاده میشود . در حالیکه (Bt) تولید شده توسط گیاهان تغییر یافته ژنتیکی (تراریخته) هزار برابر غلیظ تر از اسپری طبیعی هستند، سمّی هستند، خصوصیات مواد آلرژی زا را دارند و بر خلاف اسپری قابل دفع از جانب گیاه نیست . از سوی دیگر نتایج تحقیقات را به اثبات رسانده اند که حتی اسپری باکتری کش طبیعی سمّی است و برای انسان مضرّ است .

در پی استفاده این سمّ برای از بین بردن ملخهای مهاجم در شمال شرقی پاسیفیک بیش از پانصد نفربا علائم آلرژنی و سرماخوردگی به پزشک مراجعه کردند، برخی از آنان مجبور به مراجعه به اورژانس شدند، دقیقاً مشابه با علائمی که کارگران برداشت پنبه در هندوستان هنگام برداشت پنبه (Bt) با آن مواجه بودند .

zorat-2

خوف انگیزترین کشف مربوط به (جی ام او) تراریخته ها

خوف انگیزترین کشف مربوط این است که ژن وارد شده در ذرّت برای ساختن ذرّت (Bt) پس از ورود به روده انسان ، وارد باکتری های موجود در روده میشود و در آنجا به فعّالیتی که برای آن طرّاحی شده یعنی تولید سمّ آفت کش ادامه میدهد ؛ این بدان معنی است که حتی مدّتها پس از اینکه خوردن محصولات (جی ام او) را کنار گذاشته باشیم هنوز پروتئینهای مضرّ در بدن ما تولید میشود و به کار تخریب خود ادامه میدهند.

در آمریکا در همه کنفرانسهای پزشکی که آلودگی ژنتیکی را مطرح میکنند، پرشکان متفق القول از افزایش بیماران مبتلا به ناراحتی های گوارشی در دهه اخیر اطلاع میدهند. احتمالاً غذاهای تراریخته (ترانس ژنتیکی) فلور روده همه ما را به استعمار خود در آورده اند.

از سال ۱۹۹۶میلادی زمان ورود محصولات (جی ام او) به سبد غذایی مردم تا به امروز شاهد افزایش روز افزون آلرژی های غذایی ، اوتیسم ، اختلالات در دستگاههای تولید مثلی و مشکلات هاضمه در تمامی اقشار مصرف کنندگان هستیم . طبیعتاً شرکتهای تولید کننده (Monsanto, Dupont e Syngenta) که بیش از نیمی از تولید جهانی محصولات (جی ام او) را در اختیار دارند همگی یهودی و صهیونیست می باشد توسط دستگاههای تبلیغاتی وسیعی از بی خطر بودن و سالم بودن محصولات صحبت میکنند . بزرگترین دروغی که در سرلوحه تبلیغات تکنولوژی (جی ام او) قرار دارد مبنی بر این است که در کشاورزی با بذر های (جی ام او) استفاده از مواد شیمیایی مضرّ برای دفع آفات و علوفه هرز به حد اقل کاهش یافته به جهت گیاهان مقاوم و استفاده از Glifosat و به طبیعت صدمه ای وارد نمیشود ؛ در حالیکه در پنج سال اخیر با مقاوم شدن علفهای هرز و سایر آفات به سمّهای مرسوم در کشاورزی (جی ام او) ، کشاورزان مجبور به استفاده کردن هر چه بیشتر از این سموم هستند که عواقب بسیار مخرّب و شومی برای محیط زیست و سلامت انسان بهمراه دارد .

در واقع تنها کسانی که از این محصولات سود میبرند شرکتهای تولید کننده بذر و مواد شیمیایی مورد استفاده در این نوع کشاورزی هستند؛ چرا که شاهد رشد تصاعدی درآمد ناشی از فروش Glifosat هستیم. طبق گزارش منتشره (Transparency Market Research)، فروش جهانی Glifosat در سال ۲۰۱۲ میلادی معادل ۵٫۴۶ میلیارد دلار بوده و انتظار میرود که برای سال ۲۰۱۹ از سقف ۸٫۷۹ میلیارد دلار عبور کند. محققین در پنج سال اخیر از حضور این سمّ خطرناک در نمونه های هوا ، آب و خون نوزادان خبر میدهند .

بدیهی است )FDA Food and drug administration) که مسئول کنترل سلامت و امنیت مواد غذایی مردم در آمریکاست نتوانسته به وظایف خود عمل کند FDA مردم را فریب داده ودر عوض منافع شرکتهای چند ملّیتی را تأمین کرده است. تنها کاری که کرده این بوده که از شرکتهای تولید کننده محصولات (جی ام او) دعوت بعمل آورده که قبل از ارائه محصولات جدید به بازار با مسئولین FDA مشورت کنند، آنهم بطور داوطلبانه.

چندی پیش طی طرح دعوایی در دادگاه، یادداشتهای محرمانه FDA Food and drug administration) ) علنی شدند و از توافق های مسحور کننده بین دانشمندانFDA پرده برداری شد؛ آنها بدینصورت اظهار میکردند که: از آنجائیکه محصولات (جی ام او) غیرقابل پیش بینی هستند و تشخیص عوارض جانبی آنها بسیار دشوار میباشد لذا تقاضا داریم که تحقیقات امنیتی دراز مدّت را در مورد محصولات (جی ام او) اعمال کنیم؛ ولی چون کاخ سفید اصرار به ترویج هرچه سریعتر بیوتکنو لوژی داشت به تقاضای ایشان ترتیب اثر داده نشد. برای وخیمتر کردن اوضاع FDA برای معاونت کمیسیون مواد غذایی آقایMichael Taylor  را به انتصاب رساندند ، شخصی که یکی از وکلای برجسته Monsanto بحساب میآمد .

آثار منفی ناشی از تغذیه انواع ذرّت (جی ام او) که تا کنون به اثبات رسیده اند شامل: خطر ناباروری، تخریب سیستم دفاعی، پیری زودرس، آسیب رسانی به ژنهای مربوط به کلسترول و تنظیم آن، اختلالات در کبد، کلیه ها، لوزالمعده و دستگاه گوارش میشوند .

هنگامیکه ذرّت مورد تهاجم آفت کرم ساقه خوار (Piralide) قرار میگیرد، در حفره های ایجاد شده توسط کرم ها قارچهایی رشد میکنند که خود آنها تولید کننده سمومی بنام عمومی Micotoxine هستند از بین این سموم دسته ای به نام Fumonisine وجود دارند که در کلاسه بندی که از طرف
The International Agency for Research on Cancer (IARC) انجام شده در رده ۲ قرار دارند و برای موجودات زنده (انسان، حیوان و …) سرطان زا هستند. این سموم قابلیت نفوذ در شیر گاوهای تغذیه شده با این ذرّتها را دارند و بطور کلّی براحتی وارد سیستم تغذیه انسان میشوند.

که بنا به نوشته (International Journal of Biological Sciences,) تمامی محصولات دامی دنیا به آنها آلوده اند و باور نکردنی تر از همه اینکه تمام آنها مورد تائید آمریکا هستند.

نتایج تحقیقات Gilles Eric Seralini به وضوح بیان میکنند که ،آثار تمام سموم مرتبط با ذرّت جی ام او در کبد و کلیه ها متمرکز میشوند ، چرا که اینها دو ارگان اصلی برای دفع سموم میباشند ، اضافه بر اینکه آثار سوئی بر قلب ،غدد فوق کلیوی ، لوزالمعده و گردش خون نیز دارد .در خاتمه با توجه به نتایج تحقیقات موجود با قاطعیت باید گفت که ذرّت جی ام او باعث سمّیت کبدی میشود. از آنجائیکه این مواد هرگز در زمره اقلام مربوط به رژیم غذایی انسان نبوده اند، لذا هنوز آثار شوم ناشی از استفاده دراز مدّت آنها بر انسان ناشناخته میباشد.

 

FDA خیانت به بشر یا خدمت!!؟؟

fda

سرطان موش با خوراک جی ام او

  

خواص تخم شربتی


خواص تخم شربتی

منبع فوق العاده کلسیم و آهن : ایرانی‌ها از طرفداران تخم شربتی هستند و برای رفع عطش از آن استفاده می‌کنند. باید بدانید که این دانه‌های ریز که در ترکیب با آب، لعاب‌دار می‌شوند خواص فوق‌العاده‌ای دارند.

تخم شربتی همان دانه‌های ریز خوراکی و بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است که اتفاقاً طرفداران زیادی هم دارد. از زمان‌های قدیم آزتک‌ها (یکی از تمدن‌های آمریکایی) از این دانه‌ها به همراه ذرت به عنوان ماده‌ی غذایی استفاده می‌کردند. سالیان سال است که مردم مکزیک به خواص مقوی این دانه‌های ریز پی برده‌اند و از آن استفاده می‌کنند.

خوشبختانه ایرانی‌ها هم از طرفداران تخم شربتی هستند و برای رفع عطش از آن استفاده می‌کنند.

باید بدانید این دانه‌های ریز که در ترکیب با آب، لعاب‌دار می‌شوند خواص فوق‌العاده‌ای دارند که در این مطلب مرور کوتاهی بر آن‌ها می‌کنیم. لطفاً ادامه‌ی مطلب را از دست ندهید.

تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی کلسیم است

تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 می‌باشد. در واقع حدود 20 درصد وزن دانه‌های به این کوچکی حاوی این اسیدهای چرب است که از این نظر شباهت زیادی با تخم کتان دارد. حتماً می‌دانید که تخم کتان نیز یکی از منابع غنی اسیدهای چرب امگا 3 می‌باشد. اگر می‌خواهید بیماری‌های قلبی عروقی از شما دور باشد حتماً به خواص محافظتی این دانه‌های ریز اعتماد کنید.

تخم شربتی منبع فوق‌العاده‌ی کلسیم است به طوری که 5 تا 6 برابر بیشتر از شیر می‌باشد. اگر موز را به عنوان منبع پتاسیم می‌شناسید باید بدانید که دانه های تخم شربتی دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و 3 برابر بیشتر از اسفناج آهن دارند. از نظر آنتی‌اکسیدانی نیز قوی‌تر از میوه‌ای مانند بلوبری هستند.

تخم شربتی همچنین منبع فوق‌العاده‌ی منیزیم، منگنز، مس، زینک(روی)، نیاسین(ویتامین ب3) و ویتامین‌های دیگر بوده و سرشار از فیبرهای محلول در آب می‌باشد. تخم شربتی 9 تا 12 برابر وزن خود آب را به خود گرفته و لعاب مانند می‌شوند.

تغذیه سالم

به مناسبت ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا

 غذای سالم رکن اساسی سلامت بشر است. مقوله مهمی که به دنبال صنعتی شدن جوامع و به دنبال آن صنعتی شدن تولید محصولات کشاورزی و دامپروری در یک قرن اخیر به شدت دستخوش تغییرات نامطلوبی شده است، استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در جهت تولید بیشتر و سریعتر محصولات گیاهی و بکار گرفتن انواع هورمونها و آنتی بیوتیکها در تولیدات دامی، افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی ها در تمام محصولات بسته بندی شده، استفاده از مواد ناسالم در صنایع بسته بندی مواد غذایی، فرایندهای نامطلوبی است که سلامت انسان کنونی را به شدت تهدید می کند. ارتباط معنی دار موارد یاد شده با انواع بیماری های مزمن و صعب العلاج از جمله سرطانها و اختلالات متابولیسمی و اختلالات جنسی و ناباروری در پژوهشهای بزرگ و متعددی در سراسر دنیا به اثبات رسیده است از این منظر داشتن تغذیه کاملاً سالم از نظر میکروبی و شیمیایی شاهراه اصلی بازگرداندن سلامت به جوامع بشری و محیط زیست است.در واقع بشر امروز که از چاله آلودگیهای میکروبی به چاه آلودگیهای شیمیایی افتاده است که این بار انسان با اپیدمی و پاندمی آبله، طاعون و … به یکباره از بین نمی رود بلکه در سنین بسیار پایین دچار بیماری های مزمن می شود که کیفیت سلامت جسمی و روانی انسان را پایین آورده و انسان را در واقع دچار مرگ تدریجی کسالت آوری می کند. آب سالم بدون آلودگیهای شیمیایی و مواد ضدعفونی کننده از جمله کلر،سولفات آلومینیوم، نیترات و … ، نمک کامل بدون اینکه ریز مغذیهای آن تجزیه شود (و فقط سمی به نام NaCl از آن باقی می ماند) و روغن سالم و پاک (روغن زیتون، روغن ارده کنجد و روغن حیوانی) که در پیشه درخشان تغذیه ایرانی امتحان خود را در سلامت بخشی به بدن انسان در طی سالهای متمادی به خوبی پس داده است، سه رکن اصلی غذای سالم است که در پزشکی ایرانی به مثلث الکیان شهرت دارد.

پرهیز کامل از غذاهای صنعتی و فرآوری شده و روی آوردن به غذاهای طبیعی راهکار درمانی بسیار موفق در درمان بسیاری از بیماری های جسمی و روحی می باشد. مواد افزودنی و نگهدارنده ها را با این عبارت قید می کنند:

در مقادیر مجاز. به یاد داشته باشید وقتی این مقادیر مجاز از صبح تا شب به همراه انواع مواد کارخانه ای وارد بدن می شود در طی روز دوز تجمعی آن قطعاً به مقدار غیر مجاز و بیماری زا می رسد. استفاده از آب و مواد غذایی که بدون هیچ گونه مواد سمی، کودهای شیمیایی، افزودنیها و نگهدارنده ها به دست آمده است کلید طلاییگنجینه سلامت جسمی و نشاط روحی انسان است، اما یک نکته باریک تر از مو اینجاست! غذای ارگانیک یا طبیعی؟ غذای ارگانیک در واقع همان غذای سالم و طبیعی نیست. در تهیه مواد ارگانیک تا حد امکان از روش های شیمیایی و هورمونی معمول در تولید صنعتی استفاده نمی شود و به جای آن از روش ها و موادی که ظاهراً منشاء طبیعی دارند استفاده می شود ولی در پروسه فراوری این مواد نیز دستکاری های آزمایشگاهی صورت می پذیرد که کاملاً مزه و خواص ماده غذایی را کم و غیر طبیعی می کند و چون به تازگی مطالعات روی آن شروع شده است آثار نا مطلوب آن اثبات نشده است، در حالی که غذای طبیعی ، غذایی است که در فرایند تولید آن هیچ گونه مداخله غیر طبیعی و شیمیایی صورت نگیرد.

تولید این محصولات اگر چه طولانی تر و پر هزینه تر به نظر می رسد ولی در برایند کلی که سلامت جامعه را تامین می کند باعث صرفه جویی های کلان در حوزه سلامت خواهد شد.

روش پخت و پز غذا نیز از ارکان مهم تغذیه سالم است. پرهیز از زودپز کردن، سرخ کردن در روغن های صنعتی ، ماکروویو ضروری است و استفاده از روش های پخت آرام و به اصطلاح آشپزی ایرانی «بار گذاشتن» بهترین روش در حفظ سلامت غذا می باشد.

مضرات ظروف تفلونی، پلاستیکی و آلومینیومی امروزه به روشنی به اثبات رسیده است. پخت و پز در ظروف برنجی، مسی، سنگی و چدنی نه تنها هیچ ترکیب و یون مضری وارد غذا نمی کند، بلکه ریز مغذی هایی مثل آهن، مس، روی را به ارزش غذایی آن می افزاید و ما را از مکمل های غذایی مولکولی غذایی بی نیاز می کند.

دکتر حسین روازاده

 

درمان لاغری با چاق کننده های خوردنی:

١-گوشت
٢-شیر
٣-گوشت گوسفند پخته شده +شیر گاو
۴-سویق
۵-برگ چغندر
۶-انجیر
٧-خیار و خرما
٨-ترید
٩-پیش غذا
١٠-خرما

طبع مواد غذایی

لیست مواد غذایی به تفکیک طبع

 

با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی میگردد.
منظر اول سردی و گرمی بدن است. بعضی از مواد غذایی، گرما بخش جسم آدمی  هستند و برخی سرد کننده (سست کننده).
منظر دوم تری و خشکی یعنی میزان آب بدن. بعضی از مواد غذایی رطوبت بخش هستند و باعث زیاد شدن مایعات بدن می گردند و برخی خشکی دهنده هستند و باعث زیاد شدن املاح بدن می گردند. لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه بسیار بالا و از لحاظ تری در درجه پایینی باشد.

ضمناً برای تعدیل طبع یک ماده غذایی می توان از ترکیب آن با مواد غذایی دیگر که دارای طبع مختلفی با آن هست به عنوان مصلح استفاده نمود به طور مثال برای تعدیل سردی ماست می توان آنرا با موسیر میل نمود.
غیر از مواد غذایی رفتارها، محیط و احساسهای مختلف همچون شادی، ترس و … نیز اثرات گرما یا سردی بخش و تر و خشک کننده دارند.
خورش های ایرانی نیز با توجه به ترکیبات و ادویه مورد استفاده، دارای طبع متعادل هستند.

 

در ذیل لیست مواد غذایی به تفکیک طبع آنها تقدیم می گردد:
مواد غذایی گرم و تر (دم) – بهاری:
لبنیات : کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو و شیر گوسفند
صیفی جات: خربزه، خیار چنبر، طالبی و گرمک
میوه ها: انجیر تازه و خشک، انگور، خرما، سیب شیرین، قیسی، گیلاس، گلابی، موز، مویز، بالنگو، اقسام توت و کشمش
ریشه ها: انوع ترب، زردک، سیب زمینی ترش، شلغم و هویج
سبزی ها: شبدر، تربچه و ترب
حبوبات: گندم و اقسام لوبیا
گوشتها: جگر سیاه و سفید، پاچه، گوشت گوسفند (بره)، بوقلمون، مرغ محلی، میگو، زبان و چشم
مغزهای گیاهی: بادام درختی شیرین، بادام زمینی، تخم طالبی، تخم خربزه و کنجد
متفرقه: شیره انگور، روغن کنجد، روغن گاو، دنبه، روغن بادام تلخ، ارده، سمنو و خاکشیر

مواد غذایی گرم و خشک (صفرا) – تابستانی:

لبنیات : پنیر کهنه
صیفی جات: بادنجان و فلفل سبز
میوه ها: انبه، به، زیتون و نارگیل
ریشه ها: چغندر، پیاز، سیر، کلم قمری و موسیر
سبزی ها: برگ چغندر ، پونه، نعناع،  پیازچه، ترخون، مرزه، تره تیزک (شاهی)، جعفری، رازیانه، ریحان، شاهتره، شنبلیله، شوید، کرفس، اقسام کلم بستانی، گزنه، مارچوبه، تره و تره فرنگی
حبوبات: جوی دوسر (چاودار)، لپه، نخود و برنج کته ای
گوشتها: آهو، اردک، گاو (هرچه سن گاو بالاتر باشد، سردی آن بیشتر می شود و در گروه سرد و خشک جای می گیرد)، بلدرچین، گنجشک، شتر مرغ، شتر، کبوتر، خروس، کباب و دل
مغزهای گیاهی: بادام هندی، بادام درختی تلخ، بادام کوهی، پسته کوهی، پسته، تخم آفتابگردان، چلغوز، فندق و گردو
ادویه ها: آویشن، اسپند، چای سبز و سیاه، خردل، دارچین، انیسون، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره، سیاهدانه، فلفل، کاکائو، گلپر، وانیل، هل و نمک
متفرقه: روغن زیتون، شیره خرما، عسل، شکر سرخ یا سفید و عرق بهار نارنج

مواد غذایی سرد و خشک (سودا) – پاییزی:

لبنیات : کشک و قراقروط

میوه ها: شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش

سبزی ها: ترشک، ریواس و گشنیز
حبوبات: ارزن، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش
گوشتها: بز، قلوه، سیرابی و شیردان
مغزهای گیاهی: بلوط خوراکی و شاهدانه
ادویه ها: سماق، نشاسته و قهوه

متفرقه: شکر فراورده شده صنعتی، سرکه و آبغوره

مواد غذایی سرد و تر (بلغم) – زمستانی:

لبنیات : پنیر تازه، خامه، دوغ، ماست، سرشیر و شیر پاستوریزه
صیفی جات: خیار، اقسام کدو، گوجه فرنگی، هندوانه و کدو حلوائی

میوه ها: آناناس، توت فرنگی، آلو، آلوچه، انار شیرین، پرتقال، زردآلو، شفتالو، شلیل، کیوی، لیمو شیرین، نارنگی، هلو، آب فشرده انار

ریشه ها: سیب زمینی
سبزی ها: اسفناج، بامیه، خرفه، قارچ خوراکی، کاسنی، کاهو و لوبیا سبز
حبوبات: باقلا تازه و نخود سبز
گوشتها: انواع ماهی و مغز گوسفند
مغزهای گیاهی: تخم کدو، تخم هندوانه، خشخاش و به دانه
متفرقه: اسفرزه، گلاب و ماء الشعیر

نمک

پیش از غذا نمک بخورید

 

?افزایش اشتها
?هضم سریع غذا
?تحریک غدد بزاقی
?کاهش میکروب دهان
?شستشوی کلیه ومثانه
?برطرف کردن سوء هاضمه

این خواص‏‏‏‏ «نمک طعام طبیعی‏» است؛ نه نمک تجزیه شده ید دار

صفحه1 از2
  • توصیه به زنان 2
    نوشته شده توسط


    • ❣تو پریود به هیچ وجه ترشی‎جات و مواد ترش نخورید كه موجب درد شدید میشه.

    • ❣مصرف زیاد رازیانه پرولاکتین خون رو بالا نگه میداره. زیرنظر پزشک سنتی استفاده بشه..

    • ❣رژیمهای سخت برای لاغری یا چاقی نگیرید!! هر کاری اصولی داره..

    • ❣نشستن هفته ای دومرتبه تو سرکه انگور خانگی خیلی کمک به ضدعفونی کردن رحم میکنه..

    • ❣برای رفع لك بینی و استركتومی(كسانی كه باید رحمشان را در آورند)و لک بینی یائسگی، یك فنجان آب هویج را با یك قاشق سوپخوری عسل، روزی 2 تا 3 بار این شربت را بخورند.و آب زیاد، ترشی‎جات، لبنیات، جعفری، سیر، پیاز، كنجد، نخود و زعفران نخورید..
      ❣خانمهایی كه طبع سرد(بلغم یا سودا) دارن و یا خانمهایی كه تو پریود دچار درد زیر شكم میشن، یك قاشق غذاخوری تخم خربزه (خشک) رو کامل آرد کنن، تو یك فنجان آب جوشیده ولرم با كمی عسل هم زده و بخورن..

    • ❣برای عفونت ادراری و زخم واژن هفت تا بیست وهشت روز از فرآورده‎های حیوانی به هیچ عنوان استفاده نكنید و روزی 2 بار، با یک فنجان آب و عسل ( آب جوشیده سردشده باعسل طبیعی) شربت درست كنید، صبح قبل از صبحانه و شب ساعت10 بخورید.

    • ❣خوردن قند و شكر و شیرینیجات قنادی که از قند و شکرسپید و روغنهای کارخونه ای ساخته میشن موجب كیست تخمدان، سینه، رحم میشن..

      ❣خانمهای مبتلابه كمبود آهن!
      دلیلش خوردن چای و حرف زدن زیاده..

    • ❣خانمهایی كه ماست و ترشی زیادی میخورن یا عصبی هستن یافعالیتهای فیزیكی نامناسبی دارن، پریودای منظمی ندارن!!
      با تنظیم این موارد مشكل حل می‎شه.

    • ❣برای درمان كیست تخمدان، تا 42 روز از تموم فرآورده‎های حیوانی پرهیز شه، خود بخود كیست از بین میره..

    • ❣برای رفع عفونت و زخم واژن، دو قاشق مرباخوری(10گرم) رازیانه و دو قاشق غذاخوری گل ختمی سفید(10گرم) تو سه لیوان آب دم كرده و با عسل بعداز ولرم شدن شیرین کرده، و 14روزبخورید..

    • ❣ازدستمال کاغذی استفاده نکنید برای خشک کردن بدنتون، دستمال سپید نخی (پارچه ای) استفاده کنید و هربار باصابون لباس(سپید) بشورید..

     منبع دکتر روازاده عفونت واژن

     

    نوشته شده در 1396-07-30 ساعت 08:02:42 اولین نظمجموعهنده باشید! خواندن 163 بار
  • توصیه به زنان 1
    نوشته شده توسط

    • ❣شلوارهای فاق کوتاه نپوشید، گن نپوشید، نازایی، عفونت، خشکی واژن، زخم دهانه رحم، و.. میارن..
      ❣کفشهای پاشنه بلند نپوشید (بیشتر از 4 سانت) که یک عمر مجبور بشید بخاطر این چندروزه انواع دردهای ستون فقرات بکشید..
      ❣تو دوران پریود حموم نکنید، عفونت رحم وخارش واژن و تنبلی تخمدان بیداد میکنه..
      ❣كسایی كه تعادل جنسی ندارن، و كسایی كه نازایی دارن، روزی یك تادوقاشق غذاخوری جوانه گندم بخورن
      ❣سوتین اسفنجی استفاده نکنید، برای دوران شیردهی خطرسازمیشه..
      ❣لباس زیرتون رو روزی 2 بار دست کم عوض کنید که عفونت، خارش، سوزش نداشته باشید.. یامیتونید، تو دوران پاکی از دستمال نخی سپید بجای پد، استفاده کنید و روزی 2-3 بار عوضش کنید..
      ❣از نوارهای بهداشتی مشبک به هیچ عنوان استفاده نکنید، عفونت، خارش، کیست، سوزش رحم میاره..
      ❣موهاتون رو با کشها و گیره های سر محکم نبندید، میگرن و انواع سردرد و ریزش مو دنبال خودش میاره..
      ❣"رانی" و آبمیوه های مشابهش رو نخورید، عفونت رحم میاره..
      ❣حموم میرید بشینید روبه قبله، و سر و بدنتون رو بشورید، ریزش مو خیلی کم میشه و افت یا افزایش فشارخون دنبالش نمیاد..
      ❣بجای انواع روشهای رفع موهای زایدبدن، از نوره (واجبی یا داروی نظافت سنتی) استفاده کنید! هفته ای یک مرتبه استفاده کردنش موهارو کم کم نازک میکنه و بعد از هربار نوره کشیدن، از ضماد آبغوره یا سرکه خانگی خمیر شده با سدر استفاده کنید که منافذ پوست بسته بشه..
      ❣بوی بد واجبی(ازدیدما) جلوگیری از سرطانهای پستان و رحم و پروستات و ریه میکنه..
      ❣در جهت خط قبله نزدیکی نداشته باشید فشار شدیدی به قلب و مغز میاد به دلیل بالارفتن گردش خون..
      ❣بعداز خوردن غذا، زود پانشید که سفره جمع کنید!! افتادگی رحم و مثانه و فتق دنبال داره.. یکم بشینید، عجله چرا؟!
      ❣بزرگترین علت افتادگی ‎رحم ومثانه، یبوسته که ازهمین عمل شروع میشه! یکم مراقب باشید..
      ❣آرایشتون رو با آب پرتقال. یا جوشانده بابونه. یا صابون بابونه. یا آب لیموی تازه پاک کنید..
      ..
      ❣چند روز قبل از پریود سیر. لبنیات. گوجه. خوراکیهای سردوتر و سردوخشک نخورید. خوراکیهای سرد موجب درد رحم و درد پریود میشه..
      ❣تو دوران پریود هر روزی سه تا شش بار نواربهداشتیتون رو عوض کنید، حتی اگر تمیز باشه..
      ❣علت اصلی دردهای پریود در دخترها، خوردن پفك، شكلات، ماست، چیپس، ترشیهای زیاد و.. هست.
      ❣یکی از بهترین مسکنها برای درد پریود جوشانده دارچین


    نوشته شده در 1396-07-30 ساعت 07:45:26 اولین نظمجموعهنده باشید! خواندن 177 بار
  • پودر چربی سوز طبیعی
    نوشته شده توسط
     
     
    پودر چربی سوزطبیعی


    تخم کرفس ۳۰گرم
    سیاه دانه ۲۰گرم
    زیره سیاه. ۱۰گرم
    پودرلیموعمانی۳۰گرم
    تخم کتان ۳۰گرم
    تخم شنبلیله ۲۰گرم
    هله باد ۱۰گرم
    همه راآسیاب کرده ویک قاشق مرباخوری باماست،دوغ،آاب ولرم هرکدوم راحت ترین درساعتهای۱۰صبح و۷عصربه مدت ۴۰روز استفاده میکنید و۱۰روز به معده تان استراحت میدهید و۴۰روز دوره دوم راشروع میکنید در ضمن درکنارش یه ورزش کوتاهی هم انجام دهید...تو دو ماه. ۲۰کیلو کاهش دارید
     
     
    نوشته شده در 1396-07-30 ساعت 07:37:41 اولین نظمجموعهنده باشید! خواندن 91 بار
  • درمان لاغری با خوردنی ها
    نوشته شده توسط

     

    درمان لاغری با چاق کننده های خوردنی:

    ١-گوشت
    ٢-شیر
    ٣-گوشت گوسفند پخته شده +شیر گاو
    ۴-سویق
    ۵-برگ چغندر
    ۶-انجیر
    ٧-خیار و خرما
    ٨-ترید
    ٩-پیش غذا
    ١٠-خرما

    نوشته شده در 1396-07-30 ساعت 07:36:57 اولین نظمجموعهنده باشید! خواندن 171 بار

شبکه های اجتماعی ما

               instagram   telegram

 

تبلیغات در سایت

گروه تبلیغاتی بانیکس مجری تبلیغات شما در فضای مجازی

ایمیل : info[at]banix.ir

تلفن دفتر مرکزی : 77485635-9821+